Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ، اسدالله کشاورز معاون امور معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت امروز در جریان بازدید از معادن مس تخت گنبد در منطقه چهارگنبد بخش بلورد شهرستان سیرجان استان کرمان گفت: مصمم هستیم در بخش معادن مشکلات را برای بهره برداران کاهش دهیم تا جایگاه اشتغال صنایع و معادن ارتقا یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین با اشاره به آزادسازی واردات ماشین آلات معدنی دست دوم برای معادن بزرگ گفت: معادنی که از ظرفیت استخراجی بالایی برخورارند می‌توانند ماشین آلاتی که تولید داخل نداریم را به صورت دست دوم تا ۱۰ سال کارکرد وارد کنند که این مهم بسیاری از مشکلات آنان را حل می‌کند و با این رویکرد نگاه به حوزه تولید دوچندان شده است.

معاون معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) در ادامه با تشریح جایگاه معدنی ایران و استان کرمان گفت: وضعیت معادن ایران به نوعی است که کشور ما را جزو ۱۰ کشور برتر دنیا در زمینه معدنکاری قرار داده و استان کرمان هم اولین استان دارای معادن مختلف در کشور و حتی جهان است.

کشاورز با اشاره به طرح‌های مورد بازدید خود در معادن مس تخت گنبد اظهارداشت: جای بسی خرسندی است که امروز شاهدیم بهره بردار بخش خصوصی نه تنها اکتشاف کامل را انجام می‌دهد بلکه واحد‌های فرآوری را ایجاد کرده و باعث افتخار مملکت شده است، زیرا بیش از ۷۰ درصد کار تولید و اکتشاف را به دست توانمند متخصصان خودمان انجام می‌دهد.

معاون معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: وقتی یک معدن مثل معدن مس تخت گنبد بیش از ۲ هزار نفر جوان را مشغول به کار می‌کند این بسیار مهم هست و افتخار می‌کنیم که این همه تلاش را برای پیشرفت کشور عزیزمان شاهدیم.

کشاورز اکتشاف تکمیلی و سیستماتیک را در منطقه سیرجان امیدوار کننده عنوان کرد و افزود: ظرفیت‌ها در منطقه خیلی بالاست و باید شرایط را ایجاد و پیگیری کرد تا در همه بخش‌های معدنی و صنعتی به خودکفایی برسیم.

در جریان بازدید معاون وزارت صمت از طرح‌های معدنی سیرجان، مهدی حسینی نژاد رئیس سازمان صمت استان کرمان نیز از فعالیت گسترده صنایع و معادن در سطح استان کرمان خبر داد و گفت: ما برای رفع مشکل بخش‌های صنعتی و معدنی تلاش‌های گسترده‌ای داشتیم و امروز هم بر اساس قوانین و مقررات همه درخواست‌های سرمایه گذاران در این بخش را پاسخ مثبت داده ایم تا بتوانند همچنان چرخه فعالیت و کار را ادامه دهند.

شهرستان سیرجان در کنار دیگر شهرستان‌های استان کرمان مانند رفسنجان، شهربابک، زرند و بم از جمله قطب‌های مهم و بزرگ معدنی کشور به شمار می‌روند.

انتهای پیام/ف

شهرستان رفسنجان در فاصله ۱۷۵ کیلومتری غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واحدهای معدنی صنایع و معادن استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۱۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه سه شنبه در جلسه شورای عالی معادن با اشاره به سهم معدن در تولید ناخالص داخلی اظهار کرد: سهم ما از تولید ناخالص داخلی حدود سه درصد است.

وی با اظهار اینکه اگر با روند کنونی پیش برویم حدود ۲۵ سال دیگر به سهم ۱۰ درصد نخواهیم رسید، افزود: واگذاری معادن باید واقع بینانه صورت گیرد و کشف معدن، بهره برداری و فراوری باید منطقی و دقیق صورت گیرد.

وی گفت: سهم معدن در تولید ناخالص ملی حدود شش درصد است در حالی در کشور ۱۱ هزار واحد معدنی وجود دارد که بزرگترین معادن در دست شرکت‌های دولتی است.

استاندار مازندران یادآور شد: باید طبق اصل ۴۴ قانون اساسی و طبق سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید بخش دولتی به مردم واگذار شود در حالی که ۹۰ درصد مجوزهای صادره مربوط به شرکت‌های کوچک است.

نوری گفت: ۹۰ درصد برداشت معدنی توسط شرکت‌های خصولتی صورت می‌گیرد از این رو برای حکمرانی شایسته نیازمند آن هستیم که سند مبتنی بر نقشه راه در حوزه معدنی ترسیم کنیم.

وی افزود: بسته‌های سرمایه گذاری، پیوست‌های فرهنگی و زیست محیطی در نقشه راه معادن باید مشخص شود در عین حال باید معادن دوستدار محیط زیست داشته باشیم.

وی بر لزوم مدیریت آلاینده‌های معدنی تاکید و اظهار کرد: از نظر فرهنگی باید نسبت به توانمندی سازی مردم حاشیه معادن اقدام کنیم و زنجیره ارزش معدنی را فعال کنیم.

کد خبر 6099885

دیگر خبرها

  • وجود ۴۵ معدن غیرفعال در لرستان
  • کردستان دارای ۱.۱ دهم میلیارد تُن ذخایر معدنی است
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد